ua en ru

Журналісти РФ на Донбасі готують провокаційні матеріали для дискредитації сил АТО, - розвідки

Журналісти РФ на Донбасі готують провокаційні матеріали для дискредитації сил АТО, - розвідки Фото: військові РФ на Донбасі

РФ продовжує заходи з дискредитації сил АТО

Журналісти Російської Федерації на окупованому Донбасі готують провокаційні матеріали для дискредитації сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

Так, за даними розвідки, Російська Федерації продовжує заходи з дискредитації сил АТО.

Зокрема, на окупованих територіях Донбасу працюють журналісти військових ЗМІ з метою виготовлення провокаційних матеріалів.

"15 березня для фіксації обстрілів з боку сил АТО на передових позиціях підрозділів 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК під керівництвом спеціалістів центру інформаційного протиборства ЦТВ Південного ВО ЗС РФ працювали журналісти військових ЗМІ з метою виготовлення провокаційних матеріалів", - йдеться у повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей станом на 16 березня З території РФ дл...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 16 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на окупованому Донбасі військовослужбовці Російської Федерації відкрито займаються мародерством.