ua en ru

РК Італійський квартал - живіть по-італійськи центрі Києва

РК Італійський квартал - живіть по-італійськи центрі Києва ЖК "Італійський квартал"
Відчути тишу і затишок італійської Тасканы тепер можна не виїжджаючи зі столиці України. Якщо Ви завжди мріяли купити будинок під Києвом, якщо спокійне розмірене, європейська життя для Вас, але і далеко від центру їхати не хочеться, то поспішайте придбати один з будинків в котеджному містечку Києва під назвою «Італійський квартал».

Транспортна розв'язка «Італійського кварталу»

Житловий квартал, виконаний в оригінальному тасканско-середземноморському стилі, розташований в самому серці Києва, на мальовничому березі Дніпра в Оболонському районі міста. Компанія-забудовник поставила перед собою мету розвінчати міф про те, що для того, щоб жити в елітному районі - необхідно купити будинок під Києвом. Ні, тепер красиво жити можна і в самому серці столиці!

Від «Італійського кварталу» рукою подати до центру Києва, а це значить, що всі пам'ятки, великі торгові і розважальні центри знаходяться зовсім поруч. Гріх не відзначити дуже зручну транспортну розв'язку. З РК можна з легкістю дістатися в будь-яку точку міста, оскільки сучасн поруч знаходяться головні магістральні артерії столиці.

Вид з вікон «Італійського кварталу»

Ще одним безперечним перевагою італійської життя в самому Києві є розташування котеджів «Італійського кварталу» на території дубового гаю і біля берегів Дніпра. Від краси пейзажів захоплює дух!

Інфраструктура житлового кварталу

«Італійський квартал» позиціонує себе як повноцінний міні-містечко і недарма! Житловий комплекс являє собою закриту і охоронювану територію з розвиненою інфраструктурою. Жителі київської Тоскани будуть мати можливість водити своїх чад у внутрішній елітний дитячий садок, гуляти у власних парках, ходити по магазинчиках, користуватися послугами власних хімчисток і майстерень, а також відділень банків.

Родзинкою елітного котеджного комплексу є наявність кінно-спортивної бази. Побудована у кращих традиціях іподромів, база різноманітить заняття своїх мешканців, допоможе прищепити любов до кінного спорту і відчути себе справжнім аристократом.

Безпека РК

Вся територія ЖК «Італійський квартал» висвітлюється, а цілодобова безпеку жителів забезпечується професійною охороною.

Технічні характеристики котеджів в «Італійському кварталі»

Компанія-забудовник ставила перед собою мету подарувати своїм мешканцям не тільки красиві і оригінальні, але й екологічно чисті і безпечні житла. Котеджі в «Італійському кварталі» побудовані з натуральних і міцних матеріалів: пальовий фундамент, каркас-монолітний залізобетонний, стіни керамічні, а фасади виконані з якісної німецької, керамічної черепиці.

Окрему увагу забудовники кварталу приділили теплосберегаемости будинків, що зараз особливо актуально. У котеджах «Італійського кварталу» встановлені двокамерні металопластикові та дерев'яні вікна від провідних світових компаній-виробників, а фасадна вентиляційна система виконана з пінопласту і силіконової штукатурки, здатної утримати тепло і зберігати первозданний вигляд довгі роки.

Тепло в будинках забезпечують сучасні опалювальні котли преміум класу, а теплу воду якісні німецькі бойлери.

Як купити котедж в «Італійському кварталі»?

Житловий квартал пропонує кілька видів котеджів - таунхаузи, вилетты і вілли. Проекти котеджів зроблені на будь-який смак і колір!

Таунхаузи являють собою індивідуальний будиночок зблокованого типу з власним двориком і паркомісцем. Загальна площа такого котеджу варіюється від 134 до 270 кв. м. Таунхаузи в «Італійському кварталі» виконані в тасканско-середземноморському стилі, мають яскравий соковитий забарвлення, акуратні архітектурні форми. Це відмінна альтернатива міської квартири і котеджі під Києвом.

Вилетты відрізняються великим метражем - від 213 до 270 квадратних метрів, проект котеджу характеризується просторістю, і відмінно підходять для великої дружної родини. На території такого будинку обов'язково є присадибна ділянка та паркувальне місце.

Вілли побудовані спеціально для цінителів архітектурного мистецтва і любителів великих просторів. Це розкішний заміський будинок, але в самому Києві, в ньому кожен зможе відчути себе представником знатного роду блакитних кровей. Вілли Італійського кварталу» виконані в характерному для РК італійському стилі: яскраві кольори, класичні арки і колони, вишукані фасади. Метраж таких вілл варіюється від 280 до 800 кв. м.

Ви, напевно, думаєте, що ціни в «Італійському кварталі» захмарні? А ось і ні, проаналізувавши ринок нерухомості Києва, можна підвести підсумок, що вартість котеджу, стартує від 17 000 гривень за 1 кв. м., це більш ніж доступна!
Компанія, що займається будівництвом котеджів в «Італійському кварталі» віддає будинок під ключ, тому відразу після в'їзду в свій заміський будинок можна починати жити по-італійськи - розкішно.

Детальну інформацію про вартість і планування котеджів в житловому кварталі можна дізнатися на офіційному сайті ЖК «Італійський квартал».