ua en ru

У Житомирській області поліцейський затриманий при отриманні хабара в 65 тис. гривень

У Житомирській області поліцейський затриманий при отриманні хабара в 65 тис. гривень Фото: відразу після отримання хабара корупціонера затримали правоохоронці

Капітан поліції вимагав гроші за не повідомлення органу досудового розслідування про вчинення громадянином кримінального злочину

Військова прокуратура Житомирського гарнізону Центрального регіону України спільно з співробітниками відділу внутрішньої безпеки Нацполіції та відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ у Житомирській області затримали оперуповноваженого карного розшуку, кримінальної поліції Головного управління Нацполіції в Житомирській області при одержанні неправомірної вигоди у розмірі 65 тис гривень. Про це повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.


"Зазначені кошти капітан поліції вимагав та отримав від громадянина за не повідомлення органу досудового розслідування про вчинення ним кримінального злочину", - йдеться в повідомленні.

Як зазначили у військовій прокуратурі Центрального регіону України, відразу після отримання неправомірної вигоди зазначеного корупціонера у погонах затримали правоохоронці.

На даний момент вирішується питання про повідомлення зазначеній особі про підозру по 3 ч. ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, що поєднане з вимаганням), а також про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою і відсторонення від посади.

Нагадаємо, прокуратура розповіла подробиці справи заступника начальника ДФС Миколаївській області.