ua en ru

У Житомирській області затримали військового, який торгував зброєю і боєприпасами

У Житомирській області затримали військового, який торгував зброєю і боєприпасами Фото: у Житомирській області військовий торгував зброєю і боєприпасами

Молодший сержант реалізовував військове майно однієї з військових частин

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону Центрального регіону України спільно з співробітниками відділу захисту національної державності Служби безпеки України в Житомирській області затриманий військовослужбовець однієї з військових частин, який збував боєприпаси та вибухівку. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Центрального регіону України.

Як йдеться у повідомленні, до затримання молодший сержант реалізував військове майно частини, а саме - РГД-5, РГО, два запалу до гранати УДО, два електродетонатори, чотири тротилові шашки.

В ході обшуків за місцем проживання підозрюваного виявлено 524 патронів до стрілецької зброї.

В даний момент затриманому готується повідомлення про підозру за ч. 3 ст. 410 КК України (крадіжка боєприпасів і вибухових речовин, вчинене в умовах особливого періоду) та обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Затриманому загрожує тюремне ув'язнення терміном від 10 до 15 років.

у Житомирській області затримали військового, який торгував зброєю військової частини 1у Житомирській області затримали військового, який торгував зброєю військової частини 2

Фото: у Житомирській області затримали військового, який торгував зброєю військової частини

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Житомирській області невідомі підірвали банкомат.