ua en ru

У Житомирській області зіткнулися два автомобіля, є загиблий

У Житомирській області зіткнулися два автомобіля, є загиблий Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті ДТП постраждали чотири людини

У Житомирській області зіткнулися два автомобілі, в результаті дорожньо-транспортної пригоди одна людина загинула, ще отримали поранення чотири людини. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Правоохоронцями встановлено, що близько 11:30 на 47 км автодороги Житомир - Сквира, між селами Любомирівка і Яроповичи, водій автомобіля "ГАЗель", 49-річний мешканець Хмельницької області, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з "ВАЗ 21099" під керуванням 24-річного жителя Житомира.

В результаті ДТП водій "жигулів" помер на місці пригоди. Травми отримали 24-річна пасажирка автомобіля і двоє дітей 8 і 3 років, постраждалі були госпіталізовані.

Крім того, медична допомога без госпіталізації надали водієві "Газелі".

Всі обставини і причини, які призвели до аварії, з'ясовуються в рамках розпочатого досудового розслідування за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

У Житомирській області зіткнулися два автомобіля, є загиблийУ Житомирській області зіткнулися два автомобіля, є загиблийУ Житомирській області зіткнулися два автомобіля, є загиблий

Фото: ДТП в Житомирській області (zt.npu.gov.ua)

Нагадаємо, 23 жовтня у Закарпатській області сталося ДТП, є загиблий і постраждалі.