ua en ru

У Житомирській області згоріла церква Московського патріархату

У Житомирській області згоріла церква Московського патріархату Фото: у Житомирській області згоріла церква

Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями

У с. Яроповичі Житомирської області згоріла Свято-Дмитрівська церква Московського патріархату. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Житомирській області.

"13 червня о 09:50 до Служби порятунку 101 м. Андрушівки надійшло повідомлення про пожежу у Свято-Дмитрівській церкві в с. Яроповичі, розташованої в 23 км від райцентру. Вже за 19 хвилин рятувальники 5 державної пожежно-рятувальної частини прибули до місця виклику. На момент прибуття вогонь повністю охопив дерев’яну церкву", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, згодом пожежа поширилася розташовану поруч господарську будівлю, що не експлуатується. До місця події були викликані додаткові сили та засоби - з 5-ї та 2-ї (м. Житомир) пожежно-рятувальних частин.

Свято-Дмитрівська церква

Фото: Свято-Дмитрівська церква

"Для гасіння пожежі рятувальники проклали магістральну лінію від водойми, розташованої в 300 метрах, та забезпечили роботу на трьох бойових дільницях із використанням лафетного ствола. Об 11:25 пожежа локалізована. О 14:00 - ліквідована", - йдеться у повідомленні.

в Житомирської області згоріла Свято-Дмитрівська церква

Фото: у Житомирської області згоріла Свято-Дмитрівська церква

Як наголошується, загалом до гасіння пожежі було залучено 4 одиниці техніки та 21 чоловік особового складу на чолі з оперативною групою Управління ДСНС України у Житомирській області. Усі обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

згоріла Свято-Дмитрівська церква Московського патріархату

Фото: згоріла Свято-Дмитрівська церква Московського патріархату

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Солом'янському районному суді Києва в ніч на понеділок, 13 червня, сталася пожежа.