ua en ru

В Житомирській області сталося подвійне ДТП, 3 поранених і один загиблий

В Житомирській області сталося подвійне ДТП, 3 поранених і один загиблий Фото: ДТП (ramstein.af.mil)

Подвійна аварія сталася за участю 3 вантажівок і однієї патрульної машини

В Житомирській області відбулася подвійна дорожньо-транспортна пригода (ДТП), 3 поранених і один загиблий. Про це повідомляє прес-служба поліції у Житомирській області.

"22 червня 2017 року на автодорозі Київ-Чоп у Новоград-Волинському районі, водій автопоїзда Volvo скоїв наїзд на пішохода, який вийшов на проїжджу частину. Через зіткнення чоловіка відкинуло на попутну смугу, де він потрапив під колеса іншої вантажівки Man. Від отриманих травм пішохід загинув на місці", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, через півтори години водій автомобіля Daf скоїв зіткнення зі службовим авто патрульних, які прибули для оформлення ДТП. В результаті двоє поліцейських і пасажир Volvo отримали травми різного ступеня тяжкості. Всі троє були доставлені в лікарню.

Так, за вказаними фактами порушено кримінальну виробництво за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу. Санкція статті за діяння, що спричинили загибель кількох осіб, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

В Житомирській області сталося подвійне ДТП, 3 поранених і один загиблий

Фото: подвійне ДТП у Житомирській області (zt.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на проспекті Академіка Глушкова п'яна жінка на авто смертельно травмувала людину.