ua en ru

У Житомирській області на пожежі в приватному будинку загинув чоловік

У Житомирській області на пожежі в приватному будинку загинув чоловік Фото: ліквідація пожежі приватного будинку в Житомирській області

Тіло 76-річного чоловіка виявили на горищі згорілого будинку

У Житомирській області в ніч на 14 травня стало відомо про пожежу в приватному житловому будинку у с. Дубрівка Чуднівського району, наслідком якої стала загибель однієї людини. Про це повідомляє прес-центр обласного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що загоряння помітила господиня оселі. Зокрема жінка, побачивши вогонь із горища будинку, побігла за допомогою до сільського голови, яка і викликала рятувальників.

"На момент прибуття пожежників, полум’ям було охоплено дах будинку загальною площею 60 кв. м. Жінка попередила, що на горищі міг перебувати її чоловік. Саме там під час розбирання зруйнованих вогнем конструкцій рятувальники виявили тіло 76-річного чоловіка", - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, силами бійців ДСНС о 00:15 пожежу локалізовано, а о 02:30 - ліквідовано.

altalt
Фото: пожежа в Житомирській області

"Вогнем знищено дах помешкання. Загалом до ліквідації пожежі залучалось 3 особи та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Причину займання наразі встановлюють фахівці", - резюмували в ДСНС.

Нагадаємо, раніше в Івано-Франківській області в селі Березівка Тисменицького району виникла пожежа житлового будинку, наслідком якої стала загибель трьох людей.