ua en ru

У Житомирській області на пожежі у приватному будинку загинуло 2 особи

У Житомирській області на пожежі у приватному будинку загинуло 2 особи Фото: наслідки пожежі в Хорошеві

Загоряння виникло в смт Хорошів Хорошівського району

У Житомирській області 30 квітня о 01:48 стало відомо про пожежу в дерев’яному житловому будинку на двох господарів, що в смт Хорошів Хорошівського району, яка призвела до загибелі двох людей. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"Пожежники, які прибули за викликом, встановили, що горить дах, перекриття, стіни та перегородки житлового будинку. Площа пожежі становила близько 120 кв. м. Під час ліквідації загоряння, в одній із житлових кімнат оселі, рятувальники виявили тіла двох людей. Ними виявилися 29-річний власник будинку та його 32-річна співмешканка", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що спільними зусиллями двох чергових відділень о 02:10 пожежу було локалізовано та о 06:35 - ліквідовано. Вогнем знищено дах на всій площі будівлі та пошкоджено 65 кв. м стін. При цьому частина будинку другого власника всередині залишилася майже не ушкодженою.

altalt
Фото: пожежа в Хорошеві Харківської області

Загалом до ліквідації загоряння залучалося 9 рятувальників та 2 одиниці пожежної техніки. Ймовірна причина пожежі - необережність під час паління.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні з початку 2017 року на пожежах загинуло вже 750 осіб.