ua en ru

У Житомирській області поліція затримала вантажівку з 20 тоннами львівського сміття

У Житомирській області поліція затримала вантажівку з 20 тоннами львівського сміття Фото: вантажівка зі сміттям

В той же день, в селі Червоноселки на колишній фермі вивантажили 30 тонн сміття

В Житомирській області біля траси Київ-Чоп співробітники Пулинського відділення поліції 13 квітня виявили та затримали вантажний автомобіль з напівпричепом, завантажений 20 тоннами побутових відходів. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Житомирської області.

"У ході першочергових заходів поліцейські виявили вантажний автомобіль DAF, що стояв неподалік, на околиці населеного пункту. Водій автомобіля, житель Волині (53 роки), пояснив, що везе побутові відходи на Київщину. Однак вказати, куди точно направляється з 20 тонами вантажу, чоловік не зміг. Надані ним документи потребують додаткової перевірки. Відтак автомобіль було доставлено до відділення поліції та розпочато кримінальне провадження за ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України", - відзначають в повідомленні поліції.

Під час огляду місця події серед відходів було виявлено фіскальні чеки, видані в торгівельних установах м. Львова.

Також повідомляється, що цього ж дня викид сміття виявили і жителі села Червоносілки Пулинського району. На околиці населеного пункту на території колишньої тваринницької ферми невідомі вивантажили близько 30 тонн побутових відходів.

Нагадаємо, поліція порушила справу проти водія, що незаконно вивантажував львівське сміття в Дубно.