ua en ru

В Житомирській області мікроавтобус врізався у відбійник, є загибла

В Житомирській області мікроавтобус врізався у відбійник, є загибла Фото: у Житомирській області сталося смертельне ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

В результаті ДТП ще дві людини отримали травми

В Житомирській області на трасі Степок-Андрушівка-Вчорайше мікроавтобус врізався у відбійник, в результаті чого загинула одна жінка і ще дві отримали травми різного ступеня тяжкості. Про це йдеться в повідомленні поліції Житомирської області.

Повідомляється, що ДТП сталася на мосту. За даними поліції, за кермом перебувала 26-річна водій, яка в тумані не впоралася з керуванням автомобілем "Фольксваген Т4" і врізалася у відбійник. На місці загинула 38-річна пасажирка, ще одну 20-річну дівчину у важкому стані доставили в реанімаційне відділення місцевої лікарні.

Водій авто отримала ушкодження у вигляді перелому стегна і знаходиться в травматологічному відділенні. За фактом ДТП порушили кримінальну справу за порушення правил безпеки дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція оприлюднила списки загиблих і постраждалих у великій ДТП у Харкові, в результаті якого загинули п'ять осіб.