ua en ru

У Житомирській області ліквідовано пожежу в заповіднику, - ДСНС

У Житомирській області ліквідовано пожежу в заповіднику, - ДСНС Фото: пожежа в Житомирській області (dsns.gov.ua)

Пожежу було повністю ліквідовано протягом 3 діб

В Житомирській області ліквідована пожежа на території Поліського природного заповідника" в Олевському районі. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"23 серпня 2017 року о 21:00 пожежа на території Поліського природного заповідника в Олевському районі ліквідовано", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, станом на 12:00 24 серпня 2017 року триває патрулювання території для запобігання виникнення повторних загорянь.

Відзначимо, 20 серпня надійшла інформація про лісовій пожежі на площі 60 га біля с. Майдан Копищанський Олевського району, на території Поліського природного заповідника" Копищанского лісництва.

Так, враховуючи масштаб пожежі і швидкість поширення за сильних поривів вітру, він класифікується як надзвичайна ситуація.

altalt

Фото: у Житомирській області ліквідовано лісову пожежу (dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всього на ліквідацію наслідків лісової пожежі в Олевському районі залучили сили загальною чисельністю 229 осіб і 43 одиниці техніки, у тому числі пожежну авіацію ДСНС України з міста Ніжин.