ua en ru

У Житомирській обл. під час пожежі загинула 85-річна жінка

У Житомирській обл. під час пожежі загинула 85-річна жінка Фото: пожежа в м. Коростишів Житомирської обл. стався 25 лютого

Ймовірною причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення

Під час пожежі в суботу, 25 лютого, в м. Коростишів Житомирської обл. загинула 85-річна жінка. Про це повідомляє прес-служба ДСНС в неділю, 26 лютого.

"25 лютого о 13:12 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яному житловому будинку у м. Коростишів. Сусіди, побачивши дим з-під даху приміщення, відразу повідомили про це пожежників", - йдеться в повідомленні.

Коли рятувальники прибули на місце події, дах будинку був частково охоплений полум'ям.

"Сусіди попередили надзвичайників, що всередині можуть перебувати люди. Через кілька хвилин після прибуття пожежних, додому повернулася господиня дому, яка пішла в магазин. Вдома залишилася її 85-річна мати, яка проживала з нею", - додали в ДСНС.

Після розвідки приміщення рятувальники виявили на підлозі житлової кімнати тіло загиблої 85-річної жінки. Співробітники ДСНС припускають, що жінка намагалася вибратися з будинку.

"Через сильне задимлення в приміщенні пожежникам довелося застосовувати апарати на стисненому повітрі для захисту органів дихання. Осередок займання був на кухні, де горіло дерев'яне перекриття біля печі", - йдеться в повідомленні.

Пожежу вдалося згасити в 14:45 - ліквідувати. Ймовірною причиною загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

У ліквідації пожежі були задіяні 5 чоловік особового складу та 2 одиниці пожарноспасательной техніки.

Нагадаємо, у Житомирі на пожежі у житловому будинку загинули 2 людини.