ua en ru

У Житомирській обл. за останню добу сталося 4 пожежі

У Житомирській обл. за останню добу сталося 4 пожежі Фото: пожежа (УНІАН)

В результаті події ніхто не постраждав

За останню добу в Житомирській обл. горіли господарські споруди, автомобіль ВАЗ 2103" та 50 квадратних метрів сміття. Про це повідомили в ДСНС.

"Зокрема, 16 вересня о 19:00 в Службу порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу у дерев'яній господарській будівлі у с. Рихальське Ємільчинського району. Про це надзвичайників повідомили селяни, побачили, як горить будівля.
По прибуттю пожежних полум'ям була охоплена дерев'яна господарська будівля та дах літньої кухні", - йдеться в повідомленні.

Співробітники ДСНС локалізували пожежу о 19:37, а ліквідували в 21:10.

"В результаті події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь встиг знищити господарську будівлю та покрівлю літньої кухні. Однак рятувальникам вдалося запобігти перекиданню полум'я на сусідню будівлю, розташовану в 0,5 м від вогнища займання, а також на житловий будинок, 4 м від нього", - додали в ДСНС.

Як повідомила сестра власника будівель, напередодні він розпалював грубку, щоб висушити зібрані гриби. Однак коли на вечір поїхав додому, то не перевірив все як слід.

"Мабуть, це і призвело до загоряння", - припускають рятувальники.

Також наголошується, що протягом останніх доби вогнеборці ліквідували пожежу в с. Суховоля Хорошевського району, де горіли господарські будівлі та грубі корми.

В с. Малинівка Міланського району пожежники загасили загоряння сміття на площі 50 метрів квадратних.

"Внаслідок останніх пожеж, загиблих та травмованих не виявлено. Причини займання встановлюють фахівці", - додали в ДСНС.

Нагадаємо, в Житомирській обл. за добу сталося 7 ДТП, двоє загиблих.