ua en ru

У Житомирі взято під варту трьох підозрюваних у нападі на поліцейських

У Житомирі взято під варту трьох підозрюваних у нападі на поліцейських Фото: суд (gp.gov.ua)

Чоловіків затримали за озброєний опір правоохоронцям, які намагалися припинити незаконну вирубку лісу

Корольовський районний суд міста Житомира у середу, 7 березня, обрав запобіжний захід трьом чоловікам, підозрюваним у посяганні на життя правоохоронців, у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без можливості внесення застави. Про це повідомила прес-служба прокуратури Житомирської області.

Як зазначають у прокуратурі, у вівторок, 6 березня 2018 року, трьох жителів Рівненської області 24-26 років було затримано за озброєний опір працівникам поліції, які намагалися припинити незаконну вирубку лісу поблизу с. Червона Воля Новоград-Волинського району Житомирської області.

Того ж дня затриманим було повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні під процесуальним керівництвом прокуратури області проводить Головне управління Нацполіції області.

Перебіг досудового розслідування перебуває на контролі керівництва прокуратури Житомирської області.

Нагадаємо, 6 березня суд присудив взяти під варту на 60 діб двох підозрюваних у нападі на "Товариство угорської культури Закарпаття" в Ужгороді.