ua en ru

В Житомирі суд заарештував банду "фейкових поліцейських"

В Житомирі суд заарештував банду "фейкових поліцейських" Фото: суд (maxpixel.com)

Суд заарештував всіх учасників банди без права внесення застави

У Житомирі суд заарештував учасників банди, які вчиняли розбійні напади у формі поліцейських. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Повідомляється, що судове засідання відбулося сьогодні, 15 грудня.

Так, рішення суду передбачає взяття під варту без права внесення застави щодо усіх дев'яти підозрюваних.

На даний момент поліція проводить досудове розслідування у кримінальному провадженні за кількома статтями Кримінального кодексу України.

Зазначено, що правоохоронці вилучили речові докази.

В Житомирі суд заарештував банду "фейкових поліцейських"В Житомирі суд заарештував банду "фейкових поліцейських"В Житомирі суд заарештував банду "фейкових поліцейських"В Житомирі суд заарештував банду "фейкових поліцейських"В Житомирі суд заарештував банду "фейкових поліцейських"

Фото: суд (npu.gov.ua)

Нагадаємо, 13 грудня, в Запоріжжі затримали банду зловмисників, які скоювали розбійні напади на громадян і підприємців у формі поліцейських.

Затримана група відрізнялася тим, що скоювала правопорушення у формі співробітників поліції, застосовуючи при цьому вогнепальну автоматичну зброю. Банду затримали під час вчинення розбійного нападу.

"Щоб зберегти життя громадян, було прийнято рішення затримати їх під час вчинення наступного розбійного нападу. Що і було ефективно реалізовано. Зараз проводиться розслідування. Об'єкт дослідження - звідки у них форма, хто був організатор, виконавець, "навідники", куди збували викрадене", - зазначив голова Національної поліції України Сергій Князєв.