ua en ru

У жителя Рівного виявили склад зброї і боєприпасів

У жителя Рівного виявили склад зброї і боєприпасів Ілюстративне фото (npu.gov.ua)

У затриманого жителя Рівного знайшли безліч зброї

В Рівному, 40-річний місцевий житель зберігав у квартирі і гаражі цілий арсенал, від ножів до артилерійських снарядів. Про це повідомляє пресс-служба відділу комунікації поліції Рівненської області.

Зокрема, згідно з опублікованою інформацією, 11 травня в ході обшуку в квартирі і гаражі 40-річного жителя Рівного поліцейські вилучили велику кількість зброї, боєприпасів і вибухових речовин.

Всього в квартирі виявили: 223 патрона, 26 ножів, 21 артилерійський снаряд, 18 гранат, автомат ППШ з двома магазинами, дві гвинтівки "Мосіна", два затвора, пакунки та банки з вибуховими речовинами, схожими на порох і тротил, револьвер типу "Наган", сигнальний патрон, чотири мінометні міни та підривники.

Крім того, в гаражі жителя Рівного поліцейські вилучили 8 гранат, автомат, два пістолети "Флобер", 88 патронів і 13 ножів.

Прес-служба Нацполиции назвала знайдене "складом зброї та боєприпасів".

Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК. Дана санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

У жителя Рівного виявили склад зброї і боєприпасівУ жителя Рівного виявили склад зброї і боєприпасівУ жителя Рівного виявили склад зброї і боєприпасівУ жителя Рівного виявили склад зброї і боєприпасівУ жителя Рівного виявили склад зброї і боєприпасів

Фото поліції Рівненської області

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, за період проведення місячника добровільної здачі зброї та боєприпасів населенням добровільно здано 6 553 одиниці зброї, в тому числі 209 хв.