ua en ru

Жителя Мукачево оштрафували на 300 тис. гривень і позбавили права керувати авто на 62 роки

Жителя Мукачево оштрафували на 300 тис. гривень і позбавили права керувати авто на 62 роки Фото: суд (Pixabey)

За останній рік поліція склала на чоловіка 35 адміністративних протоколів

Жителя Мукачево оштрафували на 300 тис. гривень і позбавили права керувати авто на 62 роки. Про це повідомляє місцеве видання Mukachevo.net.

Як зазначається, за останній рік поліція склала на чоловіка 35 адміністративних протоколів, 16 з яких - за їзду напідпитку. Крім того, він є фігурантом справ про зберігання наркотиків, злочини проти довкілля та крадіжку.

"Останнього разу мукачівця зловили напідпитку за кермом наприкінці липня цього року. І це якраз був 16 протокол за дане порушення. За 12-ма суд уже ухвалив рішення та наклав на чоловіка стягнень у вигляді штрафу загальною сумою близько 300 тис. гривень", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що чоловік жодного разу не з’являвся на засідання суду у його справі. Наразі він ніде не працює й штрафи не сплачує.

"Суд не може вилучити автомобіль, адже він не належить йому. Виходячи з прийнятих рішень, у підсумку, чоловіка позбавили права керувати транспортними засобами на 62 роки", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні за півроку складено близько 40 тис. штрафів за водіння в нетверезому стані.