ua en ru

Жителі села, поблизу якого було знайдено тіло Ноздровской, неохоче сприяють слідству

Жителі села, поблизу якого було знайдено тіло Ноздровской, неохоче сприяють слідству Фото: Ірина Ноздровська (facebook.com/Ирина Ноздровська)

Причиною цьому є конфлікт між жителями Демидова і людьми, що мають відношення до вбитої

Жителі села Демидів Вишгородського району, поблизу якого було виявлено тіло юриста Ірини Ноздровской, неохоче дають свідчення слідчим через конфлікт з людьми, що мають відношення до вбитої. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови Національної поліції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, передає кореспондент РБК-Україна.

"У перші дні ми опитали родину Россошанських, в перші дні були відібрані зразки для призначення наступних необхідних експертиз. Також ми продовжували проводити поквартирний обхід села Демидів, поблизу якого було виявлено тіло потерпілої... Спочатку ніхто не приходив в поліцію і не хотів добровільно давати показання... Деякі розповідають, що нібито через низький рівень довіри до поліції. Я хочу сказати про інше, я там сам спілкувався з більшою частиною людей, які проживають в цьому селі - там нормальна довіра до поліції. Внутрішній зміст тих осіб, які там проживають саме в цьому хуторі, там є конфлікт, який виник між жителями цього села і людьми, які мають відношення до потерпілої, тому вони не хотіли давати свідчення", - заявив Аброськін.

Начальник кримінальної поліції також додав: "Крім усього, було відпрацьовано 45 камер, які були розміщені за маршрутом руху Ноздровської. Ми продовжували відпрацювання села Демидів і околиць... У перші дні ми обійшли близько 600 людей.

Нагадаємо, сьогодні, 10 січня, поліція повідомила про виявлення знаряддя вбивства Ноздровської у річці.