ua en ru

Жителі Донецька повідомляють про пересування представників ДНР по місту, - мерія

Жителі Донецька повідомляють про пересування представників самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) по вулицях міста.

Жителі Донецька повідомляють про пересування представників самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР) по вулицях міста. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької міської ради.

"Станом на 12.00 в Донецьку зберігається тиша, бойових дій немає. Незважаючи на це в цілому обстановка по місту напружена. Жителі повідомляють про пересування представників ДНР по вулицях", - йдеться в повідомленні.

У мерії також зазначили, що досі залишається закритим автовокзал "Західний", тому міжміське автобусне сполучення здійснюється тільки з автовокзалу "Південний".

"Серед населення поширюються чутки про те, що по вулиці Рози Люксембург в районі студентських гуртожитків Донецького національного університету риють окопи, що не відповідає дійсності. Розриття пов'язані з проведенням ремонтно-відновлювальних робіт та заміною теплотраси", - повідомили в мерії.

Нагадаємо, за даними прес-центру АТО, в Донецьку відзначається масове залишення бойовиками своїх позицій і їх відхід у напрямку центральної частини міста.