ua en ru

Мешканців Врадіївки на Майдані немає, - ЗМІ

Після зіткнень вночі 19 липня в таборі протестувальників проти міліцейського свавілля з селища Врадіївка на київському Майдані життя повернулася в нормальне русло. Більше того - жителів Врадіївки на Майдані Незалежності немає. Про це пише газета "Взгляд".

Журналісти відвідали пікетників, щоб дізнатися, як вони себе почувають через п'ять днів після початку акції. "Врадієвців серед присутніх немає. Всі вони поїхали після зустрічі з міністром МВС Віталієм Захарченко", - зазначають автори статті.

У матеріалі наголошується, що на Майдані залишилися кілька десятків людей. В основному постраждали від міліцейського свавілля.

Поруч з пікетниками - натовпи гуляють. "Але, схоже, їм дійсно немає справи до протесту. Люди прогулюються, фотографуються на тлі фонтанів, по пікетникам лише ковзають поглядом. Міліція теж звертає увагу оскільки-остільки", - йдеться в статті.

"А чого за ними стежити? Стоять собі спокійно, порядок не порушують", - відповів "Взгляду" один міліціонерів, який чергує на Майдані .

Нагадаємо, 19 липня на Майдані Незалежності пройшов мітинг, пов'язаний з Врадіївськими подіями.

За повідомленнями ЗМІ, лідер Коаліції учасників помаранчевої революції Сергій Мельниченко намагався заробити на Врадіївської трагедії 100 тис. дол.

Лідер КУПРу обіцяв за цю суму скасувати акції протесту біля будівлі Адміністрації Президента та Міністерства внутрішніх справ.