ua en ru

Житель Донецька віз на окуповану територію майже 240 тисяч гривень

Житель Донецька віз на окуповану територію майже 240 тисяч гривень Фото: ГПС

Причиною перевірки стала оперативна інформація щодо можливого прихованого переміщення коштів громадянином України

На контрольному пункті в'їзду-виїзду "Мар'їнка", що на лінії розмежування, вчора, 19 грудня, прикордонники Краматорського загону вивели із загального потоку для додаткової перевірки автомобіль "Опель", в якому було знайдено майже 240 тисяч гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Повідомляється, що причиною перевірки стала оперативна інформація щодо можливого прихованого переміщення коштів громадянином України, жителем Донецька, яку прикордонники отримали напередодні.

"Інформація підтвердилася, так як прикордонно-митна оглядова група виявила під час перевірки у конструктивних особливостях автівки - в салоні автомобіля, у ніші під відділенням для рукавичок, у барсетці під підкладкою майже 240 тисяч гривень", - йдеться у повідомленні.

Громадянина разом з виявленими коштами встановленим порядком передано правоохоронним органам для з'ясування обставин перевезення грошей.

Нагадаємо, вчора, 19 грудня, в зоні проведення антитерористичної операції на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Гнутово" співробітники Служби безпеки України затримали автомобіль з незаконним вантажем парфумерії та побутової хімії на суму 270 тисяч гривень.