ua en ru

Жириновський пропонує визнати окупованими територіями РФ вісім областей України

Фракція ЛДПР має намір внести на розгляд Державної думи РФ законопроект про окуповані території Росії.

Фракція ЛДПР має намір внести на розгляд Державної думи РФ законопроект про окуповані території Росії. Про це повідомили у прес-службі очолюваної Володимиром Жириновським (на фото) політсили.

"Нова територія під назвою Новоросія зазнає постійного тиску нинішніх київських властей, прямого і жорстокого насильства, бомбардування і обстрілів з усіх видів знарядь. Крім того, можливе захоплення частини територій цих двох областей (Луганської та Донецької) і в цілому всієї Новоросії, восьми територіальних утворень: Одеська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Дніпропетровська , Луганська , Донецька та Харківська області. у зв'язку з нестабільною ситуацією навколо південно-східного регіону, фракція ЛДПР має намір найближчим часом внести проект закону про окуповані території Росії", - йдеться в повідомленні.

У ЛДПР вважають, що київська влада незаконно окупує всі вісім областей південного сходу України.

"Крим вже назавжди повернувся до складу Росії. Ми сподіваємося, що його шляхом зможуть піти й інші. Над усіма територіями, де коли-небудь розвивався російський чи радянський прапор, знову має майоріти прапор Російської держави, особливо в тих регіонах, де завжди проживали росіяни, де всі землі освоєні ними, а міста засновані і побудовані російськими людьми. Насамперед, це вісім областей, які хочуть бути Новоросією і не бажають більше, щоб Україна мала до них якесь відношення", - резюмували в партії Жириновського.