ua en ru

Жертва збройного нападу в Одесі відмовилася від звернення у поліцію

Жертва збройного нападу в Одесі відмовилася від звернення у поліцію Фото: розбійний напад в Одесі (YouTube screenshot)

Постраждалий стверджує, що його особисте майно не постраждало та нічого викрадено не було

Людина, на яку було вчинено напад зі стріляниною в центрі Одеси відмовляється від претензій до нападників та звернення в правоохоронні органи. Про це повідомив радник начальника Головного управління Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк у Facebook.

Зі слів постраждалого, його особисте майно не постраждало та нічого викрадено не було.

"Постраждала особа відмовляється від будь-яких претензій та звернень у правоохоронні органи, при цьому стверджує, що в результаті протиправних дій невідомих їй осіб, особисте майно не постраждало, ніякі цінності в результаті події викрадені не були", - написав Форостяк.

Проте у поліції вважають, що за фактом події є підстави відкрити провадження за ознаками ч. 2 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганські дії, вчинені групою осіб).

Форостяк також повідомив, що автомобіль нападників подано в розшук, тривають слідчі дії зі встановлення цих осіб.

Сьогодні всіх стурбувала новина про розбійний напад в центрі міста #Одеса На цей час ситуація наступна, постраждала особа відмовляється від будь яких претензій та звернень в правоохоронні органи, при цьому стверджує, що в результаті протиправних дій невідомих їй осіб, особисте майно не постраждало, ніякі цінності в результаті події викрадені не були Але за фактом події, є підстави відкрити провадження за ознаками ч.2 ст. 296 ККУ (Хуліганські дії групою осіб) автомобіль правопорушників подано до розшуку, тривають слідчі дії по встановленню осіб Щодо автомобіля Шкода світлого кольору, номерні знаки, які використовували зловмисники виявились за попередніми даними з чужого авто Також прохання до можливих свідків події, чи будь кого, хто може повідомити додаткову інформацію чи обставини події що трапилась, звернутись в територіальний відділок поліції #ГУНП, особисто приватним повідомленням чи по телефону 102 Дякую #інформуємо #злочин

Опубліковано Ruslan Forostyak 27 липня 2017 р.

Він також зазначив, що номерні знаки, які використовували зловмисники на автомобілі Skoda, виявилися, за попередніми даними, з чужого авто

Нагадаємо, в Одесі у четвер, 27 липня, поруч з відділенням банку "Схід" на вулиці Рішельєвській відбувся розбійний напад зі стріляниною.