ua en ru

Жеребкування Ліги Європи: онлайн-трансляція

Жеребкування Ліги Європи: онлайн-трансляція Фото: Ліга Європи

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію заходу

Онлайн-трансляція жеребкування Ліги Європи розпочнеться РБК-Україна в 13:30.

Україна представлена на високій стадії єврокубка донецьким "Шахтарем", якому може випасти дуже серйозний суперник.

18 березня, 14:00

Ньона, штаб-квартира УЄФА

Жеребкування Ліги Європи

Боруссія - Ліверпуль
Атлетик - Севілья
Вільяреал - Спарта

Брага - Шахтар

Починаємо

Після двоматчевого протистояння з бельгійським "Андерлехтом", який був впевнено перемогли в обох поєдинках, "гірники" пробилися в чвертьфінал Ліги Європи. Серед решти сімох команд, що залишилися дуже мало слабких суперників, що дає розраховувати на футбол відмінного рівня в квітні.

В 1/4 фіналу Ліги Європи пробилися іспанські "Вільяреал", "Атлетик" і "Севілья", "Ліверпуль", "Боруссія", "Спарта" і "Брага". Найбільш прохідними можна назвати чеську і португальську команди, але там все не так просто. "Спарта" легко розібралася з римським "Лаціо" в обох матчах. А "Брага" каменя на каменя не залишила від досить міцного "Фенербахче".

З точки зору рівня складу, головними фаворитами турніру на даний момент можна вважати "Боруссію" і "Ліверпуль". Але обидві команди борються в своїх чемпіонатах за серйозні місця, що може дозволити їм "злити" Лігу Європи. Не варто списувати з рахунків і "Севілью" Коноплянки, яка вже знає, як вигравати турнір.

Додамо, що самі матчі чвертьфіналу відбудуться 7 і 14 квітня.

Жеребкування Ліги Європи: онлайн-трансляція

Фото: Мірча Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу:

"Ми готуємося до кожної гри. Ми - "Шахтар", ми повинні скласти хороший імідж про себе. А що вийде - подивимося. Знаємо свій потенціал добре. Від цього і танцюємо, від цього і граємо. Результатів позитивних можемо домогтися характером і тією організацією гри, яка була сьогодні - у всіх гравців, без винятку".