ua en ru

На залізничному транспорті в День незалежності загинули 4 людини

На залізничному транспорті в День незалежності загинули 4 людини Фото: 24 серпня 2016 року на залізничному транспорті загинули 4 людини

Крім цього, один підліток отримав травми електрострумом

В Україні на День незалежності, 24 серпня 2016 року, на залізничному транспорті загинули 4 людини. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Крім цього, один підліток 14-15 років заліз на дах поїзда, в результаті чого отримав травми електрострумом.

Необачність та нехтування правилами призвели до збільшення випадків невиробничого травматизму, у тому числі до смертей.


Так, при прямуванні поїзда Одеса - Ізмаїл сталося два смертельних випадки.

На перегоні Колійний пост 25 км - Аккаржа загинула 56-річна жінка, а на перегоні Кулевча - Сарата - чоловік близько 60 років. В обох випадках було застосовано екстрене гальмування, але наїзду на людей уникнути не вдалося.

Ще один смертельний випадок зафіксований на перегоні Підзамче - Підбірці, де поїзду сполученням Львів - Тернопіль не вдалося уникнути наїзду на людину.

Також смерті не вдалося уникнути чоловікові на ст. Гоголеве. Він був смертельно травмований потягом сполученням Київ - Костянтинівка.

"Машиніст застосував попереджувальні звукові сигнали, але чоловік не реагував і рухався вздовж шляху. Було застосоване екстрене гальмування, але при наближенні поїзда чоловік вийшов на колії. Наїзду уникнути не вдалося", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області потяг на смерть збив двох працівників залізниці.