ua en ru

Залізничники відновили шість мостів у зоні АТО

Залізничники Донецької, Придніпровської та Південної залізниць відновили шість мостів у зоні антитерористичної операції (АТО).

Залізничники Донецької, Придніпровської та Південної залізниць відновили шість мостів у зоні антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця").

"Шість штучних споруд, пошкоджених під час бойових дій, у тому числі чотири залізничні мости, шляхопровід та пішохідний перехід, відбудували залізничники Донецької, Придніпровської та Південної залізниць, щоб зберегти рух поїздів у східних регіонах України", - йдеться в повідомленні.

Як повідомили в головному управлінні шляхового господарства, станом на 17 липня спеціалізовані підрозділи залізниць відремонтували пошкоджений шляхопровід на 252 км за напрямом Кривий Ріг-Волноваха Придніпровської залізниці. Також відновлені залізничні мости на Південній залізниці: на 18 км ділянки Безлюдівка-Мохнач і на 37 км дільниці Харків-Куп'янськ.

Відзначається, що відновлені залізничні мости на 1036 км перегону Словянськ-Шпичкіно і 958 км перегону Кондрашовская-Старобільськ Донецької залізниці, а також пішохідний міст на станції Красний Лиман.