ua en ru

Жебрівський заручився підтримкою ПРООН в подальшому відновленні Донбасу

Жебрівський заручився підтримкою ПРООН в подальшому відновленні Донбасу Фото: Павло Жебрівський зустрівся з помічником генсека ООН Джихан Султаноглу

Глава ДонОГА обговорив з представниками ООН проблеми відновлення житла і розмінування звільнених територіЦ

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський в рамках робочої зустрічі з делегацією ООН обговорив з помічником генерального секретаря організації, заступником адміністратора Програми розвитку ООН Джихан Султаноглу проблеми відновлення житла і розмінування звільнених територій на Донбасі. Про це Жебрівський написав у Facebook.

"Представники ПРООН запевнили, що і надалі будуть підтримувати відновлення і оновлення Донбасу", - повідомив він.

Жебрівський також подякував представникам ООН за надану підтримку і домовився про організацію стажування керівників новостворених громад Донецької області за кордоном.

"Повідомив пані Султаноглу, що ми з бюджету області на проект такого стажування наступного року хочемо виділити 1 млн гривень", - зазначив він.

Представники ПРООН запевнили, що й надалі будуть підтримувати відбудову та оновлення Донеччини. Сьогодні мав робочу зуст...

Опубліковано Павлом Жебрівським 15 жовтня 2016 р.

Нагадаємо, в Парламентській асамблеї Ради Європи переконані, що для проведення виборів на Донбасі необхідно поліпшити рівень безпеки.