ua en ru

Жебрівський розповів подробиці аварії на шахті "Росія"

Жебрівський розповів подробиці аварії на шахті "Росія" Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

Аварія сталася із-за обвалу гірської породи

Аварія на шахті "Росія" державного підприємства "Селидіввугілля" сталася із-за обвалу гірської породи. Про це повідомляє голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський Facebook.

"Аварія сталася 8 липня близько 15 годині при проведенні демонтажних робіт. На непрацюючому південному корінному штреку №16, на горизонті 210 метрів обвалилася гірська порода. Ні пожежі, ні вибуху на шахті не зареєстровано, підземні аварійно-рятувальні роботи завершені", - повідомив Жебрівський.

На ВП «Шахта " Росія» ДП «Селидіввугілля» сталася аварія, в результаті якої загинув 37-річний гірник, ще один, 38-річний, ...

Опубліковано Павлом Жебрівським 8 липня 2017 р.

Нагадаємо, вчора голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець повідомив, що в Донецькій області один гірник загинув, ще один отримав поранення на шахті "Росія" державного підприємства "Селидіввугілля". За його словами, на откатном штреку чотири прохідника здійснювали перекріплення гірничих виробок. Державна служба України з питань праці розслідує факт інциденту.