ua en ru

Жебрівський звернеться до СБУ та НАБУ після звинувачень у контрабанді сигарет

Жебрівський звернеться до СБУ та НАБУ після звинувачень у контрабанді сигарет Фото: Павло Жебрівський (facebook.com/zhebrivskyi)

Нардеп Надія Савченко звинуватила Жебрівського в контрабанді сигарет

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський звернеться до Служби безпеки України та Національного антикорупційного бюро після звинувачень нардепа Надії Савченко в контрабанді сигарет. Про це він заявив в ефірі "112 Україна".

"Я звернуся до СБУ, в НАБУ, оскільки хтось, якась особа (Надія Савченко, - ред.) заявила про скоєння мною злочину. Я хочу, щоб перевірили факти і дали відповідь", - повідомив Жебрівський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прикордонники вилучили партію контрабандних сигарет з Росії. Правоохоронці виявили в одному з складських приміщень населеного пункту Краснопілля Сумської області 14 ящиків цигарок марки "Прима Дона" російського виробництва без акцизних марок. Цигарки вилучено, тривають заходи по встановленню власників тютюнових виробів. До цього СБУ затримала партію контрафактних сигарет з тимчасово окупованих територій Донбасу на 1,5 млн гривень.