ua en ru

Жебрівський: КПВВ "Зайцеве" і "Мар’їнка" можуть закрити з 1 лютого

Жебрівський: КПВВ "Зайцеве" і "Мар’їнка" можуть закрити з 1 лютого Фото: Павло Жебрівський

Їхня діяльність буде тимчасово зупинена, якщо бойовики продовжуватиму обстріли цієї ночі

У разі продовження обстрілів бойовиками цієї ночі контрольних пунктів в'їзду-виїзду (КПВВ) "Зайцеве" і "Мар'їнка", вранці 1 лютого вони не відкриються. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

Як зазначається, 29 січня російські терористичні війська обстріляли КПВВ "Мар'їнка" і територію біля смт Зайцеве. Вчора було обстріляно пункт пропуску в районі Майорська, внаслідок чого поранення отримали військовослужбовці, а техніка посічена осколками.

"Щойно, після консультацій з керівником штабу АТО, мною було прийнято рішення, що у випадку продовження обстрілів цієї ночі контрольні пункти в'їзду-виїзду в районі населених пунктів Зайцеве і Мар'їнки вранці 1 лютого не відкриються. Їхня діяльність буде тимчасово зупинена, поки ситуація не стабілізується", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим, Жебрівський зауважив, що якщо до завтрашнього ранку обстрілів з тимчасово окупованої території не буде, то дані КПВВ відкриються. Водночас питання їх подальшої роботи залишається на особливому контролі Донецької обласної військово-цивільної адміністрації спільно зі штабом АТО.

29 січня російські терористичні війська обстріляли КПВВ «Мар’їнка» і територію біля смт Зайцеве. Вчора було обстріляно п...

Опубликовано Павло Жебрівським 31 января 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі можуть тимчасово закрити усі пункти пропуску через провокації бойовиків.