ua en ru

Жебрівський: чиновникам Донецької ВГА заборонять поїздки на окуповані території

Жебрівський: чиновникам Донецької ВГА заборонять поїздки на окуповані території Фото: чиновникам Донецької ВГА заборонять поїздки на окуповані території

Розпорядження буде видано в середу

Голова Донецької ВГА Павло Жебрівський повідомив, що чиновникам Донецької військово-цивільної адміністрації (ВГА) буде заборонено перетинати лінію розмежування з окупованими територіями. Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

Він додав, що найближчим часом буде підписано відповідне розпорядження. За його словами, списки всіх чиновників ВГА потрапили в руки терористів.

"На сьогоднішній день їх виявляють. Вони вже поставили свої блокпости, контрольно-пропускні пости і співробітників виявляють - з ними проводять різні бесіди, намагаються, щоб вони підписали деякі листи і тому сьогодні це критично неприпустимо. У середу таке розпорядження буде видано. Списки передамо прикордонникам, які на пунктах пропуску, і в принципі не будуть випускати", - сказав Жебрівський.

Нагадаємо, дані щодо передислокації бойовиків поблизу Мар'їнки (Донецька область) передадуть спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ.