ua en ru

На залізничному вокзалі Маріуполя поліція затримала військового з боєприпасами

На залізничному вокзалі Маріуполя поліція затримала військового з боєприпасами Фото: В'ячеслав Аброськін (УНІАН)

Військовослужбовець їхав в Кіровоградську область на лікування

На залізничному вокзалі Маріуполя (Донецька область) вчора, 10 липня 2017 року, поліція затримала військового з боєприпасами. Про це повідомив голова Головного управління Національної поліції у Донецькій області В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці в Facebook.

"В черговий раз вчора ввечері на залізничному вокзалі Маріуполя поліцією Донеччини затриманий військовослужбовець, який їхав в Кіровоградську область на лікування, з собою захопив, так, на всяк випадок, 6 гранат Ф-1, гранату РГД, та іншу "піротехніку", - написав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українські прикордонники виявили схованку з боєприпасами і військовим спорядженням в Донецькій області.

7 липня 2017 року прикордонники оперативного підрозділу Східного регіонального управління спільно з співробітниками Національної поліції в ході реалізації оперативної інформації виявили схрон боєприпасів. Так, в одному з покинутих будинків у населеному пункті Новотроїцьке, що поблизу Маріуполя, правоохоронці виявили ручну гранату, більше 80 патронів, а також зимову і літню військову форму, медичну аптечку, виготовлену в Росії, радіостанції і різне спорядження.