ua en ru

Згуладзе подала у відставку: подробиці

Згуладзе подала у відставку: подробиці Фото: Ека Згуладзе пішла у відставку (ukr.net)

Обставини і причини звільнення замміністра МВС

Сьогодні, 11 травня, в середу, Ека Згуладзе подала у відставку за власним бажанням, Кабінет Міністрів України прийняв таке рішення. Про це повідомив глава МВС України.

Згуладзе подала у відставку

Фото: Згуладзе звільнилася (facebook)

Арсен Аваков у своєму Твіттері повідомив, що заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе подала заяву про звільнення за власним бажанням:

Причини відставки Згуладзе

Хоча про причини відставки Згуладзе поки не повідомила, але ніяких конфліктів її заява не викликала, більш того, Аваков щиро і тепло подякував їй за роботу в міністерстві і пообіцяв що в підсумку Згуладзе зробить офіційну заяву про відставку.

Нагадаємо, що Ека Згуладзе прийшла на посаду заступника міністра внутрішніх справ України не так давно – на початку грудня 2014 року. А вже до кінця місяця взялася за реформування міліції і створення патрульної служби.

Згуладзе реформувала міліціюФото: Згуладзе провела реформи в МВС (facebook)

Такий стрімкий розвиток подій був цілком передбачуваним, адже у Згуладзе до того моменту вже був багатий досвід роботи на відповідних посадах – з 2007 року вона працювала заступником міністра внутрішніх справ Грузії і брала безпосередню участь в реструктуризації і реформування поліції при Саакашвілі

Згуладзе не покине команду Авакова

Фото: Ека Згуладзе продовжить роботу в команді Авакова (svit24.net)

Можна припустити, що Україну ще чекають реформи, ініційовані Згуладзе, так як Арсен Аваков зазначив, що Згуладзе прийняла пропозицію продовжити роботу в його команді радників у сфері реформ в МВС.