ua en ru

Землетрус в Мексиці: число жертв досягло 226 осіб

Землетрус в Мексиці: число жертв досягло 226 осіб Фото: землетрус (vycherpno.ck.ua)

Мексиканські рятувальники викопують зруйновані землетрусом будівлі

Кількість загиблих в результаті землетрусу в Мексиці, що стався у вівторок, 19 вересня 2017 року, зросла до 226 осіб. Про це повідомляє Reuters.

"В результаті сильного землетрусу поблизу Мехіко загинули не менше 226 осіб. Рятувальники викопують зруйновані будівлі. Рятувальні екіпажі і пересічні громадяни обшукують уламки в пошуках тих, хто залишився живий", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, землетрус магнітудою 7,1 балів зруйнував десятки будинків, газові магістралі і призвело до пожеж менше ніж через два тижні після того, як ще один потужний землетрус вбив щонайменше 98 осіб на півдні Мексики.

Надзвичайний персонал в Мехіко, місті, що нараховує близько 20 мільйонів жителів, обшукує уламки. Відзначається, що в місті нарахували 44 зруйнованих будівлі, в тому числі принаймні одну початкову школу.

Президент Мексики Енріке Пенья Нієто заявив пізно у вівторок, що більше 20 дітей і двоє дорослих були знайдені мертвими в школі Colegio Enrique Rebsamen по сусідству з Коапою. За його словами, ще 30 дітей і 12 дорослих пропали безвісті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що число загиблих в результаті землетрусу в Мексиці зросла до 216 осіб. Повідомлялося, що 86 людей загинули в Мехіко, 71 в Морелос, 43 в Пуебла, 12 в штаті Мехіко, троє в Герреро і один в Оахаці.