ua en ru

Землетрус у Ірані: кількість жертв зросла до 445

Землетрус у Ірані: кількість жертв зросла до 445 Фото: землетрус у Ірані (twitter.com/JccKrg)

У провінції Керманшах оголошено триденний траур за загиблими

У результаті землетрусу 12 листопада на кордоні Ірану та Іраку, в іранській провінції Керманшах загинули 445 осіб, понад 7 тис. поранено. Про це повідомляє іранське інформаційне агентство Tasnim.

У провінції оголошено триденний траур за загиблими.

Губернатор регіону Хушанг Базванд у телефонній розмові з президентом країни Хасаном Роухані висловив побоювання, що кількість жертв може зрости.

Агентство з посиланням на місцеву владу повідомило, що доступ у сільські райони досі обмежений, у багатьох місцях відсутнє електропостачання, триває пошук тих, хто вижив під уламками будівель.

Водночас глава поліції Керманшаха, генерал Манушер Аманоллахі запевнив, що у районі стихійного лиха населення перебуває в безпеці, а всі дороги в провінцію відкриті і рух на нормальному рівні.

Землетрус у Ірані: кількість жертв зросла до 445Землетрус у Ірані: кількість жертв зросла до 445Землетрус у Ірані: кількість жертв зросла до 445Землетрус у Ірані: кількість жертв зросла до 445Землетрус у Ірані: кількість жертв зросла до 445Землетрус у Ірані: кількість жертв зросла до 445Землетрус у Ірані: кількість жертв зросла до 445

Фото: землетрус у Ірані

Нагадаємо, 12 листопада в західних регіонах Ірану і східних Іраку стався потужний землетрус, найбільшої шкоди було завдано іранській провінції Керманшах. Потужність землетрусу становила 7,3 бала за шкалою Ріхтера.