ua en ru

В будівлі "Нафтогазу" почалося засідання наглядової ради "Укрнафти"

В будівлі "Нафтогазу" почалося засідання наглядової ради "Укрнафти" Фото: сьогодні проходить засідання наглядової ради "Укрнафти"

На засіданні присутній Ігор Коломойський

В будівлі НАК "Нафтогаз України" розпочалося чергове засідання наглядової ради ПАТ "Укрнафта". Про це РБК-Україна повідомило джерело в "Нафтогазі".

За словами співрозмовника, станом на 18:00, на засіданні наглядової ради від "Укрнафти" присутні голова правління компанії Марк Роллінс, заступник голови правління, головний фінансовий директор Ірина Євець та директор юридичного департаменту "Укрнафти" В'ячеслав Карташов. Від міноритаріїв - члени НС Урі Цві Лейбер і Михайло Кіперман і нотаріус. Також на засіданні присутні 4 представника Аудиторської фірми "ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)".

Також на засіданні наглядової ради компанії, як зазначило джерело, присутнє Ігор Коломойський.

"Коломойський та Палиця прибули, Коболєв теж приїхав", - сказав співрозмовник.

Варто відзначити, раніше засідання наглядової ради компанії було заплановано на 17:00 7 червня, але було перенесено на 18:00.

Зокрема, як наголошується, в порядку денному заплановано розгляд питань щодо консолідованої фінансової звітності групи "Укрнафта", складеної за МСФЗ станом на 31.12.15, та звіт незалежного аудитора ТОВ Аудиторська фірма "ПрайсвотерхаусКуперс (Аудит)".

В будівлі "Нафтогазу" почалося засідання наглядової ради "Укрнафти"

Фото: повістка засідання "Укрнафти"

Нагадаємо, наглядова рада Укрнафти 24 травня призначила збори акціонерів з питання санації компанії на 7 липня, на якому, за словами глави НАК "Нафтогаз України" буде прийнято рішення про початок цього процесу.