ua en ru

Під будівлею "Укрнафти" все спокійно

Під будівлею "Укрнафти" все спокійно Фото РБК-Україна: будівля "Укрнафти" зараз

Вхід в будівлю компанії охороняють люди в цивільному без зброї

Під будівлею ПАТ "Укрнафта" все спокійно, співробітники компанії продовжують працювати у звичайному режимі, передає кореспондент РБК-Україна.

Працівники вільно входять всередину офісу компанії, так і виходять, робота "Укрнафти" продовжується в звичайному режимі.

Вхід охороняють люди в цивільному без зброї. На питання про наявність позаштатної ситуації в будівлі, що один з охоронців відповів: "У нас все спокійно".

Зате журналістів всередину офісу охорона не допускає.

Зазначимо, керівництво Міненерго України в коментарі РБК-Україна повідомило, що поки не має інформації про події в "Укрнафті".

Під будівлею "Укрнафти" все спокійно

Під будівлею "Укрнафти" все спокійно

(Будівля "Укрнафти". Фото - РБК-Україна)

Нагадаємо, народний депутат від "Самопомочи" Вікторія Войцицкая сьогодні повідомила, що будівлю ПАТ "Укрнафта" в Києві зайняло близько 100 бійців, які належать до охоронним структурам українського бізнесмена Ігоря Коломойського.

Як відомо, на 29 травня заплановано засідання наглядової ради "Укрнафти". До порядку денного включені питання попереднього розгляду звіту правління "Укрнафти" про результати фінансово-господарської діяльності за 2014 р., а також обрання секретаря наглядової ради.

При цьому в порядку денному немає питання звільнення менеджерів Коломойського.