ua en ru

Будівлю Мінагрополітики на вул. Хрещатик зайняли протестувальники

Активісти руху "Спільна справа" зайняли будівлю Міністерства аграрної політики України на вул. Хрещатик.

Активісти руху "Спільна справа" зайняли будівлю Міністерства аграрної політики України на вул. Хрещатик, 24. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook лідер руху Олександр Данилюк.

"Після переговорів стало остаточно ясно, що обіцяний наступ доведеться організовувати самостійно. Ми починаємо. Активістами "Спільної справи" щойно зайнято приміщення Міністерства АПК", - йдеться в повідомленні.

За інформацією ВВС Україна, на вхідних дверях будинку вибито скло, в холі стоять двоє охоронців з битами.

Як зазначив Данилюк, у будівлі на Хрещатику,24 планується влаштувати штаб оборони.

У той же час на Майдані Незалежності у цю хвилину мітингує близько 2 тис. осіб. Безпосередньо біля сцени знаходиться близько 500 протестувальників.

На побудованій вночі барикаді на вул. Інститутській знаходиться 20 осіб в якості дозору.

Біля барикади 2 ряду покришок на випадок штурму. Частина з них у безпосередній близькості від входу на станцію метро Хрещатик".

Крім того, за штурм Черкаської обласної державної адміністрації в Соснівський райвідділ міліції 23 січня доставили 58 осіб.

Згідно з повідомленням, за фактом скоєних порушень відкриті кримінальні провадження за ознаками ч. 2 ст. 342 (опір представникові правоохоронного органу) та ч.1 ст.294 (масові заворушення) Кримінального кодексу України.