ua en ru

Заяви Путіна не мають нічого спільного з справжнім пошуком шляхів врегулювання, - МЗС України

Заяви Президента Російської Федерації Володимира Путіна не мають нічого спільного з справжнім пошуком шляхів врегулювання.

Заяви Президента Російської Федерації Володимира Путіна не мають нічого спільного з справжнім пошуком шляхів врегулювання. Про це йдеться в заяві Міністерства закордонних справ України.

"Незважаючи на зовнішній вигляд жести доброї волі, зміст і риторика, що пролунали в Кремлі, не мають нічого спільного з справжнім пошуком шляхів врегулювання", - йдеться в заяві МЗСУкраїни.

Коментуючи підсумки зустрічі Путіна з Президентом Швейцарії та головою ОБСЄ Дідьє Буркхальтером в Москві, в МЗС України зазначили, що врегулювання ситуації в Україні без участі України є беззмістовним і неприйнятним.

Нагадаємо, 7 травня Путін на спільній прес-конференції в Москві з Буркхальтером заявив про відведення російських військ від кордону з Україною, про важливість проведення президентських виборів в Україні, а також закликав перенести референдум у східних областях, призначений на 11 травня, і провести круглий стіл за участю всіх сторін конфлікту.