ua en ru

Заява опозиції: Ті, хто вийшов з партії через "непрохідні" місця у списку, поставили "хрест на політичній кар'єрі"

В об'єднаній опозиції впевнені, що ті, хто вийшов з фракції БЮТБ через непрохідні номера в списку, "поставили хрест на своїй політичній кар'єрі". Про це йдеться в заяві прес-служби "Батьківщини".

В "Батьківщині" стверджують, що більшість партійців з розумінням поставилися до того, що заради єдності опозиції партія поступилася місцями в списку на користь політичних партнерів.

"Але не будемо приховувати, було дуже прикро бачити, як люди, які називали себе справжніми ідейними опозиціонерами, залишили нашу політичну силу, тільки не побачили себе в прохідній частині списку", - заявили в партії.

"Боїмося, що таким вчинком ці люди самі поставили на своїй політичній кар'єрі хрест. З іншого боку, якщо для людей немає цінності ідея єднання опозиції, якщо їм важливо лише потрапити в наступний парламент - можливо дійсно від таких людей треба очиститися можна швидше", - йдеться в заяві.

Нагадаємо, вчора, 30 липня, в ході позачергової сесії Верховної Ради з БЮТБ вийшли два нардепи - Сергій Міщенко і Вадим Коротюк.