ua en ru

Заява Януковича на Луценка в поліцію не має процесуального продовження, - МВС

Заява Януковича на Луценка в поліцію не має процесуального продовження, - МВС Фото: Зорян Шкіряк

Шкіряк заявив, що своєю заявою Янукович визнав легітимність української влади

Заява екс-президента України Віктора Януковича на Генерального прокурора України Юрія Луценка в поліцію не має ніякого юридичного та процесуального продовження. Про це радник глави Міністерства внутрішніх справ України Зорян Шкіряк заявив в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Це дійсно смішно. Але в цій заяві, яка абсолютно не має ніякого юридичного процесуального продовження, є один позитивний момент. Янукович визнав легітимність української влади, від якої він так довго відхрещувався. Ми безумовно чекаємо Віктора Федоровича. Для його адвокатів я скажу, що вважаю Януковича вбивцею, вважаю Януковича покидьком і негідником, який повинен відповідати по всій строгості законів України за тотальне розграбування нашої держави та знищення українських патріотів. Доказів у нас більш ніж достатньо", - зазначив він.


Зазначимо, адвокат екс-президент України Віктор Янукович звернувся до Шевченківського управління поліції ГУ Нацполіції в Києві з заявою про вчинення адміністративного правопорушення генеральним прокурором Юрієм Луценком під час брифінгу 18 серпня.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проти Генерального прокурора України Юрія Луценка готують акції протесту. Вказівки про проведення акцій протесту були отримані представником "Опозиційного блоку" з Москви.