ua en ru

Заява про "Малоросію" покликане відвернути увагу від заручників на Донбасі, - Геращенко

Заява про "Малоросію" покликане відвернути увагу від заручників на Донбасі, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко (УНІАН)

За її словами, заява також покликана відвернути увагу від обстрілів

Перший віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко заявила, що заява про створення "Малоросії" покликана відвернути увагу від теми заручників на Донбасі. Про це вона написала на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Чому саме зараз ці чергові шизофренічні заяви? Бо завтра Мінськ, чергові зустрічі , і там ОРДЛО потрібно відволікати увагу від теми заручників, теми безпеки. Бо до кінця липня мають відбутися телефонні переговори в нормандському форматі - і Путіну потрібно піднімати ставки, продовжувати свою цинічну гру… Це намагання переключити увагу із заблокованого звільнення заручників, щоденних обстрілів. Щоб всі експерти і ЗМІ цитували терориста з його маячнею, а не вимагали від РФ звільнення заручників і дотримання режиму тиші", - наголосила депутат ВР.

Терористів і психопатів не коментую. Чому саме зараз ці феєричні заяви від ватажка бойовиків ? Ну, може була спекотна н...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 18 липня 2017 р.

Нагадаємо, Франція закликає Росію засудити заяву лідера "ДНР" Олександра Захарченка про створення так званої "держави Малоросія".