ua en ru

Завтра мітингувальники пікетуватимуть оселі суддів, - Тягнибок

Завтра мітингувальники пікетуватимуть оселі суддів. Відповідний план на завтрашній день озвучив на Євромайдані Олег Тягнибок, повідомляє кореспондент РБК-Украина.

"Щойно завершився пікет Шевченківського Районного Суду. Такі пікети треба буде продовжувати. Завтра, оскільки починається субота і неділя, є така ідея продовжити пікети, але вже пікетувати оселі тих суддів, які ухвалюють незаконні рішення, які ув'язнюють наших побратимів з якими ми разом боремось", - зазначив Тягнибок.

Він повідомив, що сьогодні суд на два місяці ув'язнення засудив активіста Андрія Дзиндзю, який є вже чотирнадцятим політв'язнем Майдану. "На превеликий жаль щойно поступила інформація, що щойно суддя Шевченківського суду, це такий собі Володимир Бугель, ухвалив рішення про попереднє ув'язненя на два місяці Андрія Дзиндзю, який очолює дорожний патруль і який сьогодні мав очолити автоколону, яка мала йти на Межигір'я", - зазначив Тягнибок.

Своєю чергою Арсеній Яценюк, повідомив що 10 грудня відбудеться пікетування Апеляційного суду Києва, де будуть судити ще 9 активістів.