ua en ru

На заводі у Вінниці побилися 20 осіб, поліція порушила справу

На заводі у Вінниці побилися 20 осіб, поліція порушила справу Фото: поліція

Поліція вилучила у учасників конфлікту зброю

У Вінниці на території Удицького цукрового заводу побилися 20 осіб, за даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

Як повідомляється, масова бійка сталася на території заводу 14 березня 2017 року. Між двома групами молодих людей виник конфлікт та бійка на ґрунті поділу майна недіючого підприємства зацікавленими особами.

"Поліцейські в той же день затримали і доставили в Теплицьке відділення поліції більше двох десятків учасників конфлікту, які були допитані. В учасників інциденту вилучено пристрій для відстрілу гумових куль і гладкоствольну мисливську рушницю", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, учасники конфлікту відмовилися від дачі показань, ніхто з них не звернувся із заявою в поліцію про нанесення тілесних ушкоджень.

На даний момент за фактом хуліганських дій розслідується кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України, зловмисникам загрожує від трьох до семи років тюрми.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінниці в штабі командування ВПС застрелився військовослужбовець.