ua en ru

Завод Allseeds в Южному відвідав архітектор Фернандо Ромеро

Завод Allseeds в Южному відвідав архітектор Фернандо Ромеро

За словами Ромеро, Україна володіє істотним інвестиційним потенціалом

Архітектор, інвестор і представник сім'ї мільярдера Карлоса Сліма Фернандо Ромеро під час візиту в Україну відвідав масло-екстракційний завод групи Allseeds в порту Южний під Одесою. Про це йдеться в повідомленні на сайті компанії.

За словами Ромеро, Україна володіє істотним інвестиційним потенціалом, особливо в аграрному секторі, який такі підприємства, як Allseeds, виводять на більш високий рівень ефективності.

"Allseeds зараз швидко розвивається, тому ми активно налагоджуємо співпрацю з міжнародними інвесторами. Стратегічний інвестиційний потенціал Allseeds в Україні - 400 млн доларів США, що включає нарощування переробних, логістичних і енергетичних потужностей, розширення ринків збуту, диверсифікацію, що зробить наш бізнес в цілому більш конкурентоспроможним, а комплекс олійно-екстракційних заводів з терміналом рослинних олій - унікальним підприємством в Європі ", - зазначив голова Ради директорів Групи Allseeds В'ячеслав Петрище.

На честь візиту на підприємство гостя, за традицією Allseeds, В'ячеслав Петрище і Фернандо Ромеро висадили разом саджанець клена на меморіальній алеї заводу.

alt