ua en ru

Під завалами на звалищі у Львові може бути ще одна людина

Під завалами на звалищі у Львові може бути ще одна людина Фото: зсув сміття на території сміттєзвалища у Львівській області

Також поки залишається невідомою доля трьох рятувальників

Правоохоронні органи предполгают, що під завалом на території полігону твердих побутових відходів поблизу села Збыранка Львівської області, може бути ще одна людина - працівник Львівського комунального підприємства. Про це повідомляє ДСНС України на сторінці в Facebook.

"Правоохоронними органами вивчається питання щодо ймовірного перебування під завалом ще однієї людини - працівника Львівського комунального підприємства", - наголошується в повідомленні.


Як зазначається, за станом на 11 годин 31 травня пересипане 7 тис. кубометрів сміття, для нарощування дамби інфільтратів вкладено 600 мішків з піском. До пошуково-рятувальних робіт залучено 574 осіб і 80 одиниць техніки, з них від ДСНС - 454 осіб і 43 одиниці техніки, у тому числі 2 кінологи з пошуковими собаками.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на звалищі під Львовом стався зсув, троє рятувальників опинилися під завалами. Поки їх доля залишається невідомою.