ua en ru

Забудовник ЦУМу в Києві приступив до будівництва наземної частини будівлі

Забудовник ЦУМу в Києві приступив до будівництва наземної частини будівлі

Забудовник Центрального універмагу в Києві (ЦУМ) "ЕСТА Холдинг" приступив до будівництва наземної частини будівлі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

В рамках цього етапу робіт, який триватиме до березня 2016 року, будуть побудовані сім тематичних поверхів, включаючи оглядову терасу. Також найближчим часом на майданчик вийдуть реставратори для приведення в належний вид фасадної частини ЦУМу.

"Найскладніший етап робіт вже позаду: готовий двоповерховий підземний паркінг і мінус-перший поверх, на якому буде розташовуватися відділ чоловічого одягу, розроблений дизайн інтер'єру в партнерстві з провідними британськими архітектурними бюро", - сказав директор проекту реконструкції Ігор Лящ.

За концепцією реконструкції відділи універмагу будуть наступними (знизу вгору): чоловічий одяг, косметика та аксесуари, жіночий одяг, молодіжний одяг, одяг для всієї родини, товари для будинку і дитячі товари.

Шостий поверх ЦУМу буде виконаний у безпрецедентному для міста форматі. Це буде продуктовий відділ, в основу якого ляже концепція ринку, а саме "побачив - спробував - купив" - де можна дегустувати товари перед покупкою.

Інвестиції в реконструкцію універмагу складуть понад 100 млн дол. Відкриття ЦУМу заплановано на березень 2016 р.

Нагадаємо, Київрада відмовила у виділенні землі "Столичного ЦУМу" по вул. Б. Хмельницького.