ua en ru

Ми заслужено виграли і чемпіонат і Кубок, - Сергій Ребров

Ми заслужено виграли і чемпіонат і Кубок, - Сергій Ребров Фото: Сергій Ребров

Наставник киян прокоментував фінал Кубка

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров після матчу з "Шахтарем" у фіналі Кубка України розповів про свою впевненість у перемозі. Про це пише сайт турніру.

"Була, звичайно, віра. Я знаю Сашу, я разом з ним бив пенальті на чемпіонаті світу в Німеччині. Я завжди в нього вірив. Я ще сказав Сані, коли він стояв поруч, якщо він вгадає, то він візьме. Перед матчем ми тренували пенальті, але ніхто не міг припустити, хто під час гри вже залишиться на полі. Зараз перед серією пенальті ми поговорили з футболістами, хто готовий взяти на себе цю відповідальність. Ті й пішли бити. Ніхто не відмовився. Були сумніви. Беланда і Алекс вирішували між собою, хто буде бити. В результаті пробили обидва, і обидва забили. Що стосується Хачеріді, то він на тренуваннях завжди б'є пенальті і завжди успішно. Зараз я бачив, що його трошки трясло, але він вийшов і впевнено пробив", - сказав Ребров.

"Ніяких складнощів з настроєм на матч з «Шахтарем» не було. Особливо, коли прийшов повний стадіон. Хлопці це бачили. Незважаючи на втому, незважаючи на те, що це останній матч сезону, вони вийшли, були командою і працювали. Я радий, що в цьому сезоні дійсно є команда, яка виходить і б'ється один за одного, за своїх уболівальників. Я вважаю, ми заслужено виграли і чемпіонат, і Кубок. Я вважаю, що після матчу команда повинна святкувати на полі, а вболівальники її підтримувати. Зараз якоїсь радості після матчу не було, тому що натовп людей не давала нічого робити. Для нас виграти цей матч велика радість, і вболівальники повинні були це розуміти. А те, що вони зробили - це ненормально. Якщо ми хочемо, як ми говоримо, жити в Європі, я вважаю, це неправильно. Вболівальники повинні про це подумати. Якщо зараз у нас все безкарно, то що ми повинні робити все, що хочеш? Перед останнім матчем сезону, коли ми могли стати чемпіонами, я особисто підійшов до вболівальників і попросив не вибігати на поле, тому що насправді можуть бути якісь санкції... В моєму розумінні, це ненормально. Я сподіваюся, самі вболівальники переосмислять бачення цієї ситуації, що скоро ми до цього прийдемо", - додав тренер "Динамо".

Нагадаємо, "Динамо" виграло Кубок України, перемігши донецький "Шахтар" по пенальті.