ua en ru

Захисник "Реала" вибув мінімум на два місяці через проблеми з серцем

Захисник "Реала" вибув мінімум на два місяці через проблеми з серцем Фото: Даніель Карвахаль (instagram.com-losblancos.universe)

Гравець в кінці вересня підхопив вірусну інфекцію

Захисник "Реала" і збірної Іспанії Даніель Карвахаль вибув мінімум на два місяці через проблеми з серцем. Про це повідомляє Marca.

"Спокій - це рекомендація, отримана Карвахалем через вірусну інфекцію, яку він підхопив. Час простою досі невідомий, але за останніми даними, пройде 2 місяці, перш ніж спортсмен ймовірно зможе повернутися на поле", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, гравець оборони в кінці вересня підхопив вірусну інфекцію, яка впливає на роботу перикарда.

Так, через проблеми зі здоров'ям він був виведений зі складу збірної Іспанії на матчі відбіркового турніру чемпіонату світу 2018 року проти Албанії та Ізраїлю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нападаючий Карім Бензема продовжить контракт з мадридським "Реалом". Сторони досягли домовленості про продовження угоди до 30 червня 2021 року.

Наголошується, що Карім Бензема виступає за "Реал" з 2009 року, куди перейшов з французького "Ліона". На його рахунку 371 офіційний матч за мадридців, 182 голи і 104 результативні передачі.